7 Haziran 2016 Salı

Neo Life Skin Tüy Azaltici Losyon


Herkese Merhabalar;

Bugun yaz mevsiminde bir cok kisinin dikkatini cekecegini dusundugum basliktanda anlatabileceginiz uzere Neo Life Skin Tuy Azaltici Losyon deneyimlerimden bahsedecegim.

Iceriginde bulunan bitkisel extraktlar sayesinde vucudunuzda ve yuzunuzdeki tuylerin incelerek zamanla azalmasina yardimci olan bu urunu ben lazersz oldugu icin kollarimda kullaniyorum.

Tuyler kokunden alindiktan sonra temiz bir cilde hergun sabah ve aksam olmak uzere gunde iki defa uygulanmasi uygun gorulen kremi bn yalnizca gunde bir defa uyguluyorum. Ten rengi ayirt etmeksizin alerjik reaksiyon gostermedigi surece herkes kullanabilir. Burada onemli olan tuylerin kokunden alinmis olmasi ve daha sonrasinda takip eden 5 gun boyunca kremin surulmesi...

Kremin kokusu cok guzel bu yuzden uygulama sonrasi hicbir sekilde rahatsiz olmuyorsunuz, ayrica cokta cabuk emildiginden krem uygulamak sikinti haline donusmuyor.

Gelelim sonuca;

Tuylerim cok ciddi anlamda gec daha önemlisi ince cikiyor. 1 aylik kullanimda toplam 10 defa uygulamama ragmen (ilk uygulama sonrasi takip eden 5 gun ve 15 gun sonra 2 tuy temizlemeden sonra takio eden 5gunle birlikte toplam 10 defa surdum kremi) tuylerimdeki degisimin farkindayim ve acaba yuzumdeki tuyleride mi alip kullanmaya baslasam diye dusunuyorum :)

Daha belirgin sonuclar ilerleyen zamanlarda anlasilacagi icin yazimi tekrar edecegim ama yaz mevsiminde yaptirilamayan lazer vs yontemler icin harika bir kurtarici olan bu kremi deneyebilirsiniz. Tuylerin zayiflamasi ve bu yuzdende cilt yuzeyine cikma surecinin uzamasi ciddi bir keyif :)

Denemek isterseniz Neo Life Skin www.neolifeskin.com/vucutbakim/ bölümünden ulasabilirsiniz. İnstagram hesabını kurcalamak istersenizde www.instagram.com/neolifeskin/ linke tıklayarak ulasabılırsınız.

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle... ♥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder