18 Ocak 2016 Pazartesi

Bioplante Sampuan & Sac Kremi



Herkese Merhabalar;

Bugunde size kisaca bahsetmek istedigim iki urun bioplante natural cosmetics tarafindan denemem icin gonderilen sampuan ve sac kremi...

Ilk once sundan bahsetmem gerekiyor ki bio plante urunleri tamamen dogal, zararsiz maddelerden olusuyor. GMO icermiyor ve vegetarian ♡

Kullandigim sampuan (bioplantenin diger bircok urunu gb) portakal esansi bulunduruyor ve missler gb de hakiki(parfum gb bayik degil) portakal kokuyor.

Sampuanin iddiasi;

》》》 Herhangi bir kalinti birakmadan sacinizi temizler ve canlandirir. Saclarinizin korunmasina yardimci olur ve dokunulasi bir yumusaklik saglar. Sentetik parfum(az once bahsettigim buydu) renklendirici madde, paraben ve petrokimyasal icermez.Tum sac tiplerine uygundur.《《《

Sac Kreminin iddiasi;

》》》saclarinizin kolayca ayrilmasini ve taranmasini saglar, saciniza yumusaklik ve puruzsuzluk verir. Isi ile sekillendirme sirasinda olusan hasara ve dis etkenlere karsi koruma saglar. 《《《

Simdiyse gelelim Essra Hatunun kullanim sonrasi goruslerine;,,

Bana gore sampuan gercekten tek sefer dahi olsa hicbir kalinti birakmadan basarili bir sekilde sacinizi ve sac derinizi temizliyor fakat bir kac kullanim sonrasi sacinizda beyaz sabun kullaniyormussunuz hissi yasiyorsunuz(sacin asiri kurumasindan birbirinden ayrilmayacakmis gb olmasi). Benim sampuanim zannediyorum ki 12 kullanimda bitti. Fakat sac kremimin yarisi duruyor diyebilirim. Bu orantiya bakilirsa 2 sampuana 1 sac kremi yeterli oluyor.

Sampuanin aksine sac kremi saci oyle inanilmaz nemlendiriyor ki; kullanim sonrasi saclarimin bir kac sene onceki boyasiz halini hissettim diyebilirim. Diger sac kremlerinin aksine daha yogun yapisi kolay tarama ve yatistirma konusunda su ana kadar kullandiklarimin inanin ki en iyisi. Sanki sac kremi degil, sac maskesi.

Yogun ve harika nemlendirme saglayan sac kremi de tabiki diger sac kremleri gb maalesef diplerine ulastiginda sac dokuyor.

Sampuan her ne kadar her sac tipine uygun olarak nitelendirilsede bence normalden(sac tipim) yagliya ulasan sac tiplerine uygun. Cunku sampuan bitimine yakin sac derimin oldukca kurudugunu farkettim.

Tabi bu yuzden sampuan sonrasi kremi biraz daha yukarilara kadar tasima ihtiyaci duyulunca buda daha fazla sac dokulmesi oldu benm icin.

Genel olarak kullanimi mesakkatli gelsede gerek iceriginin temizligi gerekse islemler sonrasi sacimdaki sonucuyla -sevdim- kategorisine koyabilecegim bio plante urunlerine internet sitesi olan www.bio-plante.com dan ulasabilirsiniz.

Okudugunuz icin tskler.

Sevgimle...♡


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder