28 Eylül 2015 Pazartesi

Mustela Very High Protection Sun Sprey spf50+



Herkese yeniden Merhabalar;

Bugun basliktanda anlasilacagi üzere yaz boyunca Hakanimi suya dayanikli formuluyle gunesten tamda istedigim gb koruyan mustela cok yuksek korumali gunes spreyinden bahsedecegim.

Hakanin dogumundan itibaren mustela urunlerini guvenle kullanmis ve kullandigim her urununden de memnun kalmis bir anneyim acikcasi...

Turuncu Kasa (https://instagram.com/turuncukasa lınkındn ınstagram hesabına ulasabılırsınız) Nergis Hn anne/bebek ürünleriyle alakalı bir calısmada bu gunes koruyucuyu bıze hedıye etmıstı.

Mustela very high protection sun sprey dogumdan itibaren kullanilabilecek kadar hassas cilt uzerinde yuksek toleransa sahip olmasiyla bana daha kullanmadan kendisini sevdirmisti ki bebek cildinin ne kadar hassas oldugunu anneler kadar artik gunumuzde herkes cok iyi biliyor.

Suya dayanikli ve parfum, paraben, alkol, phenoxyethanol, phthalate icermeyen bu urun Hakanimin cildinde kizarma, kasinma vb alerjik reaksiyonlara sebep olmadi. Tum yaz bizi tamda istedigimiz gb guzelce korudu.

Fakat dikkat edilmesi gereken nokta su ki urunu gunese cikmadan yarim saat once uyguladik ve cildin iyice emmesi icin ona sure verdik. Ardindan iste 1en gec 2 saatte bir tazeledik. Bu sekilde kullandigimizda gunesten dolayi hicbir yanma ve kizarma yasamadik. Aklinizda olmasi gereken bir unsurda urunun kalitesi kadar kullanim sartlarina uygun bir sekilde kullanilmasidir hepimiz biliyoruz.

Benim bebegim konusunda cok memnun kaldigim bu urunu eger sizde denemek isterseniz su anda turuncu kasanin sitesinde %40 indirimli olarak satista! Yani 80tl civarindan 48tl gb bir fiyata dusuyor.

http://www.turuncukasa.com/mustela-very-high-protection-sun-spray-spf50-200-ml-32198?search_query=mustela&results=79

yukarıdakı lınkten urune ulasabılecegınız gb turuncu kasanın degısık ındırımlerıne de goz atmayı unutmayın derım :)

Okudugunuz icin tskler

sevgımle..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder