16 Mart 2015 Pazartesi

Bio Oil

Herkese Merhabaaa; Bugun instagramda hir cok soruyla karsilastigim bio oili sizlere biraz anlatmaya çalışacağım.  beni takip edenlerin de bildiği üzere ben bio oili cildimde kullaniyorum.
Kendisiyle hamileligimin bittigi sirada cildimde olusan lekelerden kurtulmak icin eczacimin uygun fiyatli bir onerisi okarak tanistim. Ve sanirim 2hafta icerisinde hem zaten zamanla azalacak olmalarindan hemde bio oil yardimiyla lekelerimden gozle gorulur sekilde kurtuldum. Ve daha sonrada kullanmayi birakmadim. Simdiyse yagli olmayan ciltler haric doktorunuza basvurmak sartiyla bir cok kisiye oneririm.
Bio oilin özelliklerinden kisaca bahsetmem gerekirse;
●A ve E vitaminleri iceriyor.
●Kalendula, Lavanta, Biberiye ve Papatya yaglari iceriyor.
● yüz ve vücut için kullanılabilir.
● yağlı bir his bırakmaz.
● hızla emilir.
● hipoalerjeniktir.
● hassas ciltler için uygundur.
● paraben içermez.

Formulu; yara izleri, catlak izleri, cikt lekeleri, ciltteki yaslanma belirtileri, nemsiz ciltler icin gelistirilmistir.

Bio oil ciltteki iyileşmiş yara izlerinin çatlak izlenen ve cilt lekelerinin görünümünü düzeltme yardımcı olmak için formüle edilmiş güzel bir cilt bakım ürünüdür. PurCellin Oil içeren benzersiz formülü sayesinde yaşlanma belirtileri gösteren benim sizlere karşı çok etkilidir( açıklaması yapılan ürünün sonuçları klinik çalışmalarda kanıtlanmıştır sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir)

PuCellin Oil, Bio Oil formülün yoğunluğunu dengeleyerek çift tarafından kolayca edilmesine yardımcı olur.

Iyileşmiş yeni ve eski yara izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Ciltte hamilelik ergenlik ve ani kilo alma ile oluşabilecek çatlak izleri nin görüntüsünü azaltmaya yardımcı olacak şekilde formüle edilmiştir var olan çatlak izleri görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Ciltte hormonel değişimlerin cilt rengi açıcı çaların yada güneşe aşırı maruz kalmanın sebep olduğu ton farklılıklarının ve sivilce lekelerinin görünümü düzeltme yardımcı olur

Yaşlanma belirtileri ve kırışıklık problemi olan yüz ve vücut bölgelerinde pürüzsüzleştirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olur

Aşırı sıcak yada soğuk hava koşullarından kimyasal madde oranı fazla sulardan sık banyo yapmaktan ve ısıtıcı yada klimaların kurutucu etkilerinden dolayı doğan emine kaybeden cilde ihtiyacı olan nemi geri kazandırmaya yardımcı olur

Günlük cilt bakımı olarak kullanılacak ise özel yoğun nemlendirici güneş sonrası yatıştırıcı bakım gider bir banyoya olarak kullanabilirsiniz

Etkili bir sonuç alabilmek için en az 3 ay boyunca günde iki kez uygulayınız diye de kutunun üzerinde belirtiyor

Ayrıca açık yara üzerine uygulamayınız nadirde olsa karşılaşılabilen cilt tahrişi durumunda kullanımı durdurunuz direk güneş ışığından koruyarak derin bir yerde saklayınız gibi de uyarıları bulunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder